Vi modtager dagligt mange spørgsmål, og har prøvet at svare på så mange vi kan.

Bevilling

En bevilling er dit tilsagn fra kommunen om, at du er berettiget et hjælpemiddel. Det er samtidig vores betalingstilsagn fra kommunen. Derfor er det et vigtigt dokument for alle parter.

Du kan sende den på info@specialbandager.dk, som er sikkermail. Du kan videresende direkte fra din e-Boks. Alternativt kan du printe den ud og tage med til os.

Guide til videresendelse fra E-boks – klik her

Nej det gør de ikke. Som udgangspunkt sender kommunen bevillingen til din e-Boks eller i et brev. Herefter er det dit ansvar at videresende den til os eller have den med til din opmåling.

Du får et autosvar på mail, når vi modtager din bevilling.

Visse kommuner bevilliger påtagerhandsker, mens andre ikke gør.

Fandt du ikke dit svar?

Ring direkte til os i klinikken på 44 44 88 50, eller send os en mail på info@specialbandager.dk så skal vi hjælpe dig på vej.

Levering

Ja, det gør vi gratis. Som udgangspunkt sender vi til en pakkeboks nærmest, hvor du bor. Er du dårligt gående, kan vi sende til din dør. Du kan også komme og hente i klinikken Bagsværd.

Når du har brugt din strømpe 8-10 dage og haft den vasket 3-4 gange, har strømpen fundet sin endelige pasform. Hvis den sidder som den skal, kontakter du os og vi bestiller de sidste strømper til dig. På den måde kan vi nå at lave ændringer, hvis strømpen ikke passer som den skal, inden vi bestiller par nummer to.

Det gør du, når du har gået med den første strømpe 8-10 dage og har haft den vasket 3-4 gange og hvis den sidder som den skal, kontakter du os og vi bestiller den sidste halvdel på din bevilling.

Vores mål er at levere indenfor 14 dage efter opmåling – oftest går det dog hurtigere.

De fleste kommuner har leverandøraftaler på kompressionsområdet, men man er ikke tvunget til at bruge kommunens leverandør. Ifølge serviceloven paragraf 112, har du frit leverandørvalg og kan derfor frit vælge din egen leverandør. Læs mere om frit leverandørvalg her

Opmåling

Vi måler op mange forskellige steder på hospitaler og klinikker. Pt. kan du blive målt op i Bagsværd, Holbæk, Svendborg, Odense og Aarhus – ring og hør nærmere.

Hvis du er bandageret, når du kommer til opmåling, klipper vi bandagen af for at kunne tage mål og du skal bandageres igen bagefter – og indtil du får din strømpe. Lav en aftale med din hjemmesygeplejerske inden din opmåling.

Nej det gør vi ikke – det er en del af din behandling og det blander vi os ikke i. Vi anbefaler du laver aftale hurtigst muligt efter opmåling til bandagering -gerne samme dag.

Fandt du ikke dit svar?

Ring direkte til os i klinikken på 44 44 88 50, eller send os en mail på info@specialbandager.dk så skal vi hjælpe dig på vej.

Praktisk

Ja, alle vores mailkonti er sikre.

Der er gratis 1 times parkering lige foran døren, hvor der er også en handicap p-plads.

Hvis du har en reklamation, så send os en mail med billeder af produktet, samt det hvide mærkat inde i strømpen og en beskrivelse af problemet til info@specialbandager.dk