Måltagning til kompressionsstrømper

For os er en opmåling ikke bare en opmåling. En korrekt tilpasset kompressionsstrømpe kræver en individuel opmåling af professionelle med stor viden og ekspertise. Hver opmåling skal tage hensyn til, hvordan dit lymfødem arter sig.

Samtidig med vores opmåling laver vi en vurdering af dit lymfødem, herunder hvilke udfordringer du har i henhold til dit arbejds- og fritidsliv. Det kan være, at du skal have forskellige strømper til arbejds- og fritidsliv. Vi vil derfor ofte stille dig en del spørgsmål i relation til din dagligdag.

Det frie leverandørvalg

I følge det frie leverandørvalg foretager vi opmålinger i hele landet – Sjælland, Fyn, Jylland og Færøerne. Læs mere om det frie leverandørvalg

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde opmåling og kontrol i Holbæk, læs mere om vores nye tiltag her: Så er Specialbandager også i Holbæk

Vi laver en vurdering

Vi laver en vurdering evt. i samarbejde med din læge/sygeplejerske/lymfeterapeut om, hvilken type specialstrikket kompressionsstrømpe du skal have, og hvilken kompressionsklasse strømpen skal være i. Ligeledes sker der en vurdering af hvilken kvalitet, der er bedst for dig.

Vi bruger vores opmålinger fortløbende, da tidligere målinger holdt op mod nye målinger, giver os et billede af, hvor godt styr der er på dit lymfødem. Vi vurderer efterfølgende i samråd med dig, om der skal ændres på kvalitet eller kompressionsklasse.

Image link

“Opmåling” – Vi følger op på dit lymfødem

Når du har fået foretaget din opmåling af dit lymfødem og udleveret din nye kompressionsstrømpe, følger vi op på udviklingen af dit lymfødem.

Når du er tilknyttet Specialbandager, kan du altid komme til kontrol eller ringe og få svar på dine spørgsmål. Tilknyttede lymfødemramte kan ved behov få en saglig vurdering i form af ekstra kontrol samt en faglig vurdering af en af vores sygeplejersker.

En strømpe er ikke bare en strømpe – hos Specialbandager får du en faglig vurdering af sygeplejersker med mange års erfaring i kompression. Vi ønsker det bedste for dig og tager vare på din sikkerhed. Din sikkerhed er i fokus hos Specialbandager.

Bestil tid til opmåling: på telefon 44 44 88 50 eller info@specialbandager.dk