Comfiwave

Specialbandager er eneforhandler af nat/hvilebandage fra det britiske firma, Haddenham

Comfiwave

En helt ny type hjælpemiddel

Comfiwave er en helt ny type af hjælpemidddel i kategorien nat/hvilebandage fra Haddenham. Specialbandager.dk er eneforhandler af Comfiwave i Danmark.

Bandagen er især velegnet til de borgere, som har et moderat til problematisk lymfødem, hvor sundhedspersonalet efter en faglig vurdering har konstateret, at der er behov for kompressionsmateriale i døgnets 24 timer.

Læs under nyheder

Comfiwave kompressionsbandage

Comfiwave er produceret med patenteret højelastisk garn, hvilket gør den nemmere at tage af og på og stoffets åndbarhed betyder, at den er køligere at have på end traditionelle kompressionsprodukter

Comfiwave – nat/hvilebandage

Comfiwave er først og fremmest en nat/hvilebandage, beregnet som et supplement til den almindelige daglige brug af lymfødemstrømper/kompressionsstrømper og det er vigtigt at påpege, at bandagen ikke behandler eller fjerner lymfødem, men afhjælper de daglige gener, som kan opstå hos en del af denne type patienter.

Efter at have brugt Comfiwave natten over, efterlades der fordybninger/bølgemønster i vævet, som er blødgjort, således at proteiner og overskudsvæske lettere kan flyttes ved almindelig daglig brug af kompressionsstrømper.

Et supplerende hjælpemiddel
Comfiwave er et supplement til udvalget af nuværende nat/hvilebandager og dens alsidighed gør, at den kan anvendes til mere end natbandage.

Det vil altid være den faglige vurdering som afgør, hvilket produkt der skønnes bedst egnet.

Materialet
Comfiwave er lavet af 100% blød, ufarvet bomuld på indersiden og strikket i bæk og bølge facon, som gør den åndbar. Anvendte materialer er: Bomuld 82%, polyurethan 10% og polyester 8%. Måden Comfiwave er strikket på samt selve materialet gør, at den let kan syes i og ændres på, så den kan yderligere tilpasses i vores systue ved helt specifikke problemstillinger. Det er altid i tæt samarbejde med lymfødemterapeuterne, vores kompressionssygeplejersker og syerske.

Strikningen går i længdegående kanaler, som leder væsken i den ønskede retning. Når disse presses ned i vævet, giver det ved bevægelse en skånsom masserende effekt.

Download Comfiwave brochuren her

Ønsker du at høre mere om Comfiwave

Skriv til os her

Palliativ behandling – Comfiwave er velegnet til borgere i den palliative fase, hvor lymfødemet har stor døgnvariation

Kontakt os

Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 4444 8850 eller info@specialbandager.dk.

Vaskeanvisning:

Vask bandagen efter behov – vi anbefaler, at du vasker den hver 2. – 3. dag og anvender almindeligt vaskemiddel.

Al Comfiwave kan vaskes i maskine på max. 40 grader på skåneprogram. Alternativt kan du vaske den i hånden.

Da bandagen indolder en stor del bomuld, kan den være længe om at tørre og kan med fordel tørre tumbles ved lav varme. Alternativt hænges bandagen til tørre.

OBS:

Skyllemiddel, optisk hvidt og pletfjerner må ikke bruges.

Må ikke stryges, vrides eller kemisk renses og pas på med skarpe negle og smykker, da de kan beskadige bandagen.

For yderligere informationer, se brugsanvisningen i æsken.