Seneste Corona-update

Seneste Corona-update
Som følge af myndighedernes seneste udmeldinger og anbefalinger, tilpasser vi i Specialbandager.dk løbende vores praksis, så vi til stadighed det anbefalede.
 
Vi har siden dag ét med restriktioner og anbefalinger fulgt dem alle -og det bliver vi selvfølgelig ved med. Vores kundesegment er i sagens natur i den såkaldte øget risikogruppe og vi tager naturligvis vores ansvar overfor vores kunder med højeste alvor.
 
Fremadrettet vil vi, i tråd med myndighedernes teststrategi, bede vores kunder om at have en frisk, negativ coronatest (max. 72 timer gammel) eller være færdigvaccinerede inden opmåling i klinikken eller ved hjemmebesøg.
 
Som sagt, så gør vi fortsat alt, hvad vi kan for at passe rigtig godt på kunder og medarbejdere, så alle trygt kan komme til os. Samtidig med vi forbliver i vores ”bobler” i privaten og gør vores til at udvise samfundssind, bliver alle medarbejdere i Specialbandager.dk nu testet to gange ugentligt.
 
Vi håber fortsat på alles opbakning og forståelse i disse uvante tider. Husk du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.
 
Pas godt på dig selv og alle omkring dig!
 
Venlig hilsen,
 
Specialbandager.dk
Share on LinkedIn Del på LinkedIn
Relaterede nyheder