Specialbandager.dk bag stor donation til Læger uden Grænser

Specialbandager.dk bag stor donation til Læger uden Grænser

I skyggen af den frygtelige situation i Ukraine og det hastigt voksende behov for medicin og lægehjælp, har Specialbandager.dk doneret 100.000 kr. til Læger uden Grænsers katastrofeindsats.

Læger uden Grænser var allerede til stede i Ukraine, inden krigen begyndte, men intensiverer nu indsatsen og sender mere medicinsk nødhjælp, flere forsyninger og mere sundhedsfagligt personale til landet. Behovet for medicin og lægehjælp er hastigt stigende, som kampene tager til og trækker ud.

Lise-Lotte og Jens Ettrup, der ejer og driver Specialbandager.dk udtaler: ”Som sygeplejersker ligger Læger uden Grænsers virke os meget nært og nu sidder vi, lige som alle andre, og følger med i en voldsom krig ganske få kilometer væk, og ser civile; kvinder, børn og ældre, helt urimeligt, blive dræbt og såret. Vi håber, at vi med vores donation, kan være med til at hjælpe dér, hvor det virkelig behøves og samtidig give et kæmpe skulderklap til de dygtige og modige mennesker, der tager ud med Læger uden Grænser”.

Specialbandager.dk har tidligere støttet Læger uden Grænser, da ebolavirussen brød ud i Vestafrika i 2014.

Share on LinkedIn Del på LinkedIn
Relaterede nyheder