TAK for i år!

TAK for i år!

Tak for i år!

Lige om lidt går vi på juleferie og ser tilbage på et noget forunderligt 2021.

Vi har haft travlt i året der går på hæld og beklager, hvis du har oplevet en længere leveringstid end du er vant til!

Vi har selvfølgelig også været udfordret af Corona, men er blevet mødt med stor forståelse, når vi har ringet og rykket aftaler grundet restriktioner og anbefalinger samt når vi beder om mundbind og fremvisning af Coronapas. Det bekræfter os i, at vi har de bedste kunder i Danmark -og der kommer flere til!

Vi har i 2021 oplevet stor kundetilgang, mange kommer efter anbefalinger fra andre kunder. Dét er jo den bedste reklame, man kan få og vi er meget beærede over tilliden, så et stort tak til alle jer gamle som nye kunder!

I september afholdt vi en kompression-workshop i København med lymfødemterapeuter og andre professionelle sundheds-og sagsbehandlere fra hele Danmark. Der var en overvældende interesse og vi havde en udbytterig dag med mange faglige snakke og udvekslinger. Vi underviste bl.a. i nat/hvilebandagen Comfiwave fra Haddenham.

I de 17 år Specialbandager.dk har eksisteret, har vi aldrig oplevet en så stor succes med et produkt, som med Comfiwave-bandagen og vi kan se, interessen stiger støt.

Vi er enormt glade for det gode og vigtige samarbejde vi har med lymfødemterapeuter, og andre fagpersoner, landet over. Også et stort tak til jer!

I det forgange år har vi oplevet stigende udfordringer med visse aktører på markedet, hvilket vi selvfølgelig ikke kan tage let på, når vi oplever at det går ud over vores kunder, som får dårligere produkter og dermed dårligere behandling stillet i sigte. Det er et område, der altid har ligget vores hjerter nært og er forankret i vores DNA.

Vi har bl.a. derfor oprustet i bestyrelsen med tidligere borgmester i Københavns borgerrepræsentation, Pia Allerslev. Med Pia ombord håber vi at kunne råbe politikerne op vedr. de urimelige og ulige vilkår nogle borgere møder i deres kommune. Det skal ikke være et ”postnummerlotteri”, om man får korrekt kompressionsbehandling- og produkt. Stor cadeau til jer, der må tage kampen på egen hånd!

Vi oplever heldigvis også kommuner, der kommer til os, fordi de vil have Specialbandagers hjælp til at optimere og forbedre på deres kompressionsområde. Til både kommune, borgere og leverandørers bedste. Lad os håbe det er en trend, der tager til og vi stiller som altid vores ekspertise og vejledning til rådighed.

Til sidst vil vi gerne ønske alle, der kommer vores vej, en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra hele holdet i SPECIALBANDAGER.DK A/S

Share on LinkedIn Del på LinkedIn
Relaterede nyheder