Comfiwave

Specialbandager er eneforhandler af nat/hvilebandage fra det britiske firma, Haddenham

Comfiwave

En helt ny type hjælpemiddel

Comfiwave er en helt ny type af hjælpemidddel i kategorien nat/hvilebandage fra det britiske firma, Haddenham. Specialbandager.dk er eneforhandler af Comfiwave i Danmark.

Bandagen er velegnet til de borgere, som har et moderat til problematisk lymfødem, hvor sundhedspersonalet efter en faglig vurdering har konstateret, at der er behov for kompressionsmateriale i døgnets 24 timer.

Læs under nyheder

Comfiwave kompressionsbandage

Palliativ behandling – Bandagen velegnet til borgere i den palliative fase, hvor lymfødemet har stor døgnvariation.

Comfiwave – nat/hvilebandage

Comfiwave er først og fremmest en nat/hvilebandage, beregnet som et supplement til den almindelige daglige brug af lymfødemstrømper/kompressionsstrømper og det er vigtigt at påpege, at bandagen ikke behandler eller fjerner lymfødem, men afhjælper de daglige gener, som kan opstå hos en del af denne type patienter.

Efter at have brugt Comfiwave natten over, efterlades der fordybninger/bølgemønster i vævet, som er blødgjort, således at proteiner og overskudsvæske lettere kan flyttes ved almindelig daglig brug af kompressionsstrømper.

Et supplerende hjælpemiddel
Comfiwave er et supplement til udvalget af nuværende nat/hvilebandager og ikke en erstatning.

Det vil altid være den faglige vurdering som afgør, hvilket produkt der skønnes bedst egnet.

Materialet
Comfiwave er lavet af 100% blød, ufarvet bomuld på indersiden og strikket i bæk og bølge facon, som gør den åndbar. Anvendte materialer er: Bomuld 82%, polyurethan 10% og polyester 8%.

Strikningen går i længdegående kanaler, som leder væsken i den ønskede retning. Når disse presses ned i vævet, giver det ved bevægelse en skånsom masserende effekt.

Comfiwave har en holdbarhed på et år, som almindelige kompressionsstrømper. Om den kan holde længere, kan først vurderes på længere sigt.

Haddenham

Haddenham har flere produkter i støbeskeen, såsom en kort og lang handske med fingre samt en brystbandage. De forventer lancering af de sidste produkter senere på foråret.

Kontakt os
Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 4444 8850 eller info@specialbandager.dk.

Eksempler på bandager

Haddenham Comfiwave