Det Frie Leverandørvalg

Det Frie Leverandørvalg

Kære kunde:

Indenfor de sidste måneder har du måske fra din kommune fået at vide, at de har fået ny leverandør. Dette skaber ofte uvished og også uro, for mange borgere, som ønsker at beholde deres nuværende leverandør.

Vi skriver dette indlæg, idet du som borger i Danmark, altid har ret til frit leverandørvalg – det er simpelthen en lovmæssig ret.

Imidlertid ser vi desværre at diverse kommuner, af uvis grund, prøver at ”spænde ben” for dig, og vi ser desværre også, at kommuner prøver at bilde dig ind, at du skal betale egenbetaling på flere tusinde kroner ved at vælge en fri leverandør.

Vores normale procedure er, at vi skriver et pristilbud til din kommune, og vi kan i langt de fleste tilfælde matche den pris, som kommunen giver i støttebeløb til deres leverandør.

Så egenbetaling er noget, der hos os, kun sker i meget få tilfælde – så prøv os, vi bestræber os på altid at gøre det uden omkostninger for dig.

I ganske få tilfælde bliver vi desværre nødt til at kontakte dig, idet det produkt kommunen og deres leverandør kan tilbyde og vil give pris på, ikke er, hvad du plejer at få eller, hvad det sundhedsfaglige personale har anbefalet. Dette er faktisk ganske problematisk, idet et andet produkt kan forværre dit lymfødem elle venøse hævelse.

Vi kæmper dagligt med flere kommuner, som tror, de kan om konvertere produkter. Det er ganske katastrofalt – kompressionsprodukter af forskellige mærker og udformninger kan ikke sammenlignes!

Så prøver nogen at bilde dig ind, at de har noget, der er tilsvarende – så er det ikke korrekt. Socialministeriet har udsendt en vejledning der netop beskriver dette.

Vi bestræber os altid på at yde dig den bedste service, med baggrund i de faglige kompetencer, som sygeplejerskerne i Specialbandager.dk dagligt kan stå inde for.

Velkommen til Specialbandager.dk – du har frit leverandørvalg.

Relaterede nyheder